MV-Tilipalvelu

 mv_tilipalvelu_yritys

Haluamme tarjota alusta alkaen hyvää palvelua huomioimalla asiakkaiden tarpeet ja edut pyrkimällä minimoimaan veronmaksua sovellettavien lakien mukaan. Näitä periaatteita olemme viestittäneet henkilökunnallemme vuosien aikana ja tulokset ovat olleet hyviä: asiakaskuntamme on laajentunut ja yrityksemme kasvanut.

Vuosi 2009 oli toimintamme kannalta erityisen merkittävä. Molemmat toimipaikat auktorisoitiin Taloushallintoliiton jäseniksi. Liiton koulutukset ovatkin perusta henkilökuntamme tieto-taidon pitämiseksi ajantasalla.

Vuonna 2013 MV-Tilipalvelu Oy liittyi Lawtax Oy:n tytäryhtiöksi. Lawtax Oy-konsernissa työskentelee 41 tilitoimistoammattilaista.

Palvelemme yrityselämää aina sen koko elinkaaren ajan perustamisesta lopettamiseen saakka. Tarjoamme apua erilaisissa muutostilanteissa, kirjanpidossa, palkanlaskennassa, tilinpäätöksissä ja verotusasioissa. Lisäpalveluihimme kuuluu mm. tietojärjestelmien etäkäyttöä sekä sähköisiä taloushallintopalveluita yhteistyössä Heeros Oy:n kanssa.

Jos arvostat tilitoimistossasi aktiivisuutta, ajantasalla olevaa ammattitaitoa ja palvelukykyä, uskomme olevamme toimintaanne oikea tilitoimisto. Ota yhteyttä, teemme mielellämme tarjouksen yrityksellesi.